Sessió plenària I.-Playful


La primera sessió plenària es celebra el 19 de novembre a la Sala de Plens de l'Ajuntament a les 17,30 de la tarda. En aquesta plenària estan convidats i convidades tots i totes les conselleres del Consell d'Infants d'Esplugues d'enguany com a representants de les seves respectives aules i per tant dels infants d'Esplugues. La sessió la constitueix l'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Diaz, juntament amb part del seu equip de govern i tècnic.

Aquí us deixem una part del seu discurs:


Com ja sapigueu demà es el Dia Universal dels Drets dels Infants, aquest any celebrem el 30è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants.
La Convenció és un acord signat per tots els països del món,  (excepte EEUU), on es reconeixen els vostres drets i en la qual els països es comprometen a respectar-los i a treballar per que tots els nens i nenes menors de 18 anys pugueu desenvolupar-vos plenament:  físicament, psíquicament i socialment.

L'encàrrec que us fem aquest any té a veure amb aquests principis de la Convenció:
Millorar el vostre desenvolupament físic, psíquic i social mitjançant la participació i el joc.
Aquest any volem que ens ajudeu a fer d’Esplugues una ciutat on tots els nens i nenes pugueu tenir espais segurs on pugueu relacionar-vos amb tothom i on pugueu realitzar activitats que afavoreixen el vostre desenvolupament físic i psíquic.
Espais per jugar, amb amics, veïns, familiars...

Així doncs l'encàrrec va vinculat al playful. Esplugues ciutat jugable.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog