TERCERA INTERCENTRES

Tercera sessió plenària.

El passat dijous 19 d'abril, es va dur a terme la tercera sessió intercentres.

Després de realitzar un joc de coneixença, els i les representants de cada classe van poder presentar a la resta de companys i companyes els diferents treballs i propostes que s'havien dut a terme a les aules durant el mes de març.



Aquestes materialitzacions, reflecteixen quines són les intencions i les idees que els infants volen mostrar a l'Ajuntament d'Esplugues, a l'Alcaldessa i al grup tècnic perquè es puguin prendre mesures i tenir eines per combatre l'abandonament d'animals i plantes i donar vida a l'aula ambiental que, ben aviat, es començarà a construir al Parc de Can Vidalet.



Va haver-hi una gran varietat de projectes! Algunes de les propostes que els infants van decidir poder dur a terme i presentar van ser: 
- Cartells (digitalitzats i manuals).
- Articles per la revista local El Pont.
-Tríptics
- Cançons.
- Jocs per realitzar a l'aula ambiental entre infants, amb la família o entre propietaris i mascotes. 
- Gimcanes
- "Toca- Toca".
- Cromos 
...
















Després de presentar tots els treballs, els infants es van organitzar en 4 grups per poder recopilar, ordenar i preparar el material realitzat per poder fer un recull de les propostes a l'alcaldessa a l'última intercentres.
El primer dels grups, ha seleccionat diferents tipus de cartells. El segon ha assajat la cançó realitzada per una de les escoles amb la banda sonora del Bob Esponja però amb la lletra reversionada per defensar els drets dels animals. El tercer grup ha començat a construir el Jenga per l'aula ambiental enfocat amb la temàtica que ocupa el Consell d'Infant d'Enguany, i l'últim grup, però no menys important, està resumint i prioritzant el total de propostes que van sorgir de les aules per presentar a la sala de plens a la darrera intercentres





Les escoles han treballat intensament i de valent! Hi ha molta feina feta i tota immillorable!
Aprofitem per donar les gràcies a les diferents escoles per la vostra dedicació i a l'expectativa de la resposta de la senyora Pilar Díaz en vers les propostes presentades! Quins nervis!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ÚLTIMA SESSIÓ INTERCENTRES