12 de Febrer- Segona sessió plenària del Consell d'Infants-

 Desprès de treballar a l'aula, allò que als infants els hi agrada de la lectura, el que no, i identificar perquè són importants els llibres, és l'hora de trobar-se entre les diferents escoles i grups, a fi i efecte de definir conjuntament Què és la lectura segons el Consell d'Infants d'Esplugues, i conèixer els recursos que dedica la ciutat a fomentar la lectura envers totes les persones.






És per aquest motiu, que hem considerat que l'espai més idoni per a assolir aquests objectius és la Biblioteca Pare Miquel, al C. Àngel Guimerà, 106-108. De 17h a 18:30h. 

A diferència d'altres trobades, en aquesta si que ens agradaria que durant els primers 2 quarts d'hora, les famílies poguèssiu compartir amb nosaltrs una estona per tal de què us puguem explicar la constitució del Consell Nacional d'Infants de Catalunya i la possibilitat que tenen els infants de participar-hi. Per aquesta finalitat, vindran dues persones de la secretaria tècnica del CNIAC, per tal de poder aclarir tots els dubtes que es puguin generar.


Us hi esperem!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ÚLTIMA SESSIÓ INTERCENTRES