TERCERA SESSIÓ PLENÀRIA

En aquesta sessió hem creat 5 grups d’acord amb les 5 àrees i els hem distribuit la classe. En cada cantonada es va enganxar el cartell de cada àrea amb les diferents propostes. Es van repartir 5 gomets a cada infant perquè pugués triar una proposta de cada àrea. Aleshores, va començar la jornada de votació. Van anar passant per cada cantonada decidint quina proposta prefereixen de cada àrea. La votació és individual, malgrat vagin en grup. Un cop finalitzat el període de votació tornaran tots a la cantonada on estaven al principi.

Aquests han estat els resultats de la sessió:

CULTURA, LLEURE I ESPORT
´  1ª: Fer una cançó contra la LGTBIfòbia i posar-la als llocs públics. Passar-ho a la ràdio. (13)
´  2ª Organitzar una cursa contra la LGTBIfòbia (7)
´  3ª Vídeo contra la discriminació i passar-lo a llocs públics (mitja part de diferents esports, biblioteques, museus, etc.) (1)
EDUCACIÓ
´  1° Parlar del col·lectiu LGTBI a una assignatura (Unesco) i parlar d'igualtat, respecte, educació i tolerància a la diversitat i la no discriminació (13)
´  2° Convidar al SAI a l'escola perquè faci una xerrada formativa al centre sobre tolerància i respecte per la diversitat. (4)
´  3ª Organitzar una xocolatada i regalar xapes de no LGTBIfòbia (4)
FAMÍLIA
´  1ª Anunci contra la discriminació a les persones LGTBI fet per nens i nenes d'Esplugues juntament amb persones conegudes, persones LGTBI i el SAI i passar-lo a les xarxes socials i a TV. (12)
´  2ª Fer cartells defensant les persones LGTBI i contra la LGTBIfòbia i penjar-lo al carrer, portals, a les bústies i a les revistes (11)
´  3ª Fer un vídeo sobre la iguatlat i la llivertat per decidir la odientació sexual i passar-ho a la famílai que discrimina i que es convoca al SAI (2)
FEINA
´  1ª Generar clàusules de contractació des de l'Ajuntament per obligar a les empreses que treballen amb ell a complir criteris responsables envers el col·lectiu LGTBI a les seves empreses (16).
´  2ª Fomentar diàleg entre col·lectiu LGTBI i les empreses per promoure la igualtat de condicions del col·lectiu LGTBI a les empreses (4)
´  3ª Facilitar cartells (la cura a la LGTBIfòbia és l'educació) a llocs visibles de l'empresa per acabar amb les situacions de discriminació. (3)
SALUT
´  1ª Reunió del SAI amb ABS i persones LGTBI i famàcies per tractar l'empatia, la sensibilització i la mediació (21)
´  2ª Cartells a llocs visibles d'hospitals i farmàcies (no LGTBI fòbia) (4)
´  3ª SAI va al CAP i farmàcies per oferir xerrades sobre tolerància i respecte per la diversitat per acabar amb la LGTBIfòbia (0) 
























Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ÚLTIMA SESSIÓ INTERCENTRES