Participem al Consell d’Infants 

El dilluns 13 de novembre va venir una noia que es diu Carol a explicar-nos moltes coses sobre el Consell dels Infants. Què és? És un espai de participació que proposa l’Ajuntament format pels alumnes de 5è de les escoles d’Esplugues. Consisteix en què els nens i nenes puguem fer coses que fan els grans com, per exemple, aportar idees, votar...La durada del projecte serà del novembre al maig i farem sis sessions a l’Escola.
Quan vam començar la classe, la Sra. Carol, ens va explicar que triaríem dos representants per anar a l’Ajuntament a fer quatre reunions. Abans de triar els representants ens va ensenyar els requisits que ha de tenir un bon representant: Respecte, tenir bones relacions, responsabilitat, compromís, escoltar als altres, estar atent....
Per concloure l’activitat, els nens i nenes que es volien presentar havien de fer un escrit amb la seva candidatura i els nens que no volien també n’havien de fer un dient perquè cal escoltar la veu dels infants.
A nosaltres ens ha agradat molt la visita de la Sra. Carol i creiem que ens anirà molt bé participar en aquest projecte perquè podrem ajudar a algunes persones d’Esplugues.

5è, Classe Mireia
Escola Garbí Pere Vergés
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ÚLTIMA SESSIÓ INTERCENTRES