Primera sessió de 5è A al Consell d'infants



El dia 10 de novembre, la classe de 5è A de l’escola Folch i Torres vam fer la primera sessió del Consell d’Infants a la nostra aula.




Al principi, va venir una noia, que es diu Carol, a explicar-nos què és el Consell d’Infants: és una oportunitat que ens dóna l’Ajuntament per que els nens i nenes d’Esplugues puguem participar en la creació de la nostra ciutat com un lloc millor. Aquesta activitat dura des d’octubre fins a maig. També ens va posar un vídeo de nens i nenes d’altres escoles que havien participat en el Consell d’Infants anys anteriors.



A continuació, la Carol ens va explicar què vol dir ser representant del Consell d’Infants. Vam fer una activitat en petit grup a la pissarra digital on havíem de triar frases certes o falses sobre com seria un bon representant.



Seguidament, vam escriure un petit text en el qual havíem d’explicar perquè volies ser representant o no, i quines capacitats ha de tenir un bon representant. Uns minuts més tard, vam triar per votacions anònimes dos alumnes de la nostra aula: el Joel i el Marc.

 

Ens ho vam passar d’allò més bé en aquella sessió!


Comentaris

  1. Hola soc la Martina de 5éA aquell día va estar d'allo mes interesant y divertir😊👌👌


    Martina⭐

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog