Constitució del Consell d'Infants per al curs 2015-2016

El passat dilluns, 30 de novembre es va realitzar la primera sessió plenària del Consell d'Infants, on es va constituir dit Consell per al curs 2015-2016, amb la participació de les Conselleres i Consellers que representaran els infants de 5è i 6è de les escoles públiques d'Esplugues (Lola Anglada, Gras Soler, Isidre Martí, Folch i Torres, Prat de la Riba, Joan Maragall i Matilde Orduña).

L'Alcaldessa, Pilar Díaz, com a presidenta del Consell d'Infants va anunciar l'encàrrec per aquest any, que serà: la realització d'un Jardí dels Infants, un jardí per a tothom, per a grans i petits però ideat i dissenyat per infants.

Durant la sessió plenària les conselleres i consellers varen realitzar diverses preguntes a l'Alcaldessa sobre la ciutat d'Esplugues i el seu escut o els projectes d'anys anteriors, per exemple.

Al finalitzar la sessió, les conselleres i consellers es varen fer una fotografia amb l'Alcaldessa, Pilar Díaz i la 3a tinent d'alcaldia i regidora de participació ciutadana, Montserrat Zamora, que va acompanyar a l'Alcaldessa al llarg de la sessió de Constitució del Consell d'Infants per al curs 2015-2016.


Aquí us deixem la fotografia...


I l'enllaç de la notícia al web de l'Ajuntament d'Esplugues...


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog