Presentació dels acords del Consell d'Infants a la diada de St. Jordi


La Laia Gracia i José Armando Torres, en nom dels companys i companyes del Consell d'Infants a la Diada de St. Jordi, van presentar les propsotes i idees per Fomentar la Lectura a Esplugues. 

Primer vam fer preguntes a persones de diferents edats per saber quines necessitats tenien i seguidament vam desenvolupar les propostes que vam classificar per grups d'edat i aquí està el resultat:


COL·LECTIU JOVELa proposta que vam consensuar en el Consell va ser:

Crear un espai d’intercanvi en el què els joves puguin fer trobades al voltant de la lectura. En aquestes trobades poden intercanviar llibres, fer activitats sobre la lectura i recomanar-se llibres.

COL·LECTIU ADULT


La proposta que vam consensuar en el Consell va ser:Per poder fomentar la lectura els adults necessiten un espai relaxat i tranquil amb accés a la lectura des dels diferents llocs on es troben.

COL·LECTIU GENT GRAN

La proposta que vam consensuar en el Consell va ser:

Ajudar als avis i àvies a aprendre a llegir, a través dels néts, voluntaris i de llibres adaptats a les seves dificultats i enriquir la seva lectura amb l’intercanvi de llibres i crear espais de lectura per la gent gran a la ciutat

COL·LECTIU INFANTS

La proposta que vam consensuar en el Consell va ser:

Què les nenes i els nens mentre llegeixin puguin divertir-se i que no s'avorreixin. Fer activitats físiques relacionades amb la lectura. 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog