Resum de la Segona Sessió Plenària del Consell d’Infants d’Esplugues

Encàrrec final d’activitats als Consellers i Conselleres


El passat 4 de març al Casal de Cultura Robert Brillas els nens i nenes del Consell d’Infants d’Esplugues varen participar a la segona sessió plenària. L’objectiu d’aquesta era el de presentar als Consellers i Conselleres les propostes finals d’activitats per commemorar el 50è aniversari d’Esplugues City.

A l’inici de la sessió cada conseller i consellera va presentar la seva proposta d’activitat a través d’un vídeo que havien gravat a l’aula amb la resta de companys i companyes. El resultat final varen ser 17 propostes molt variades, repartides en tres comissions de treball: Festes, Periodistes/Reporters, i Artistes/Investigadors.

Seguidament, a cada conseller i consellera se li va fer entrega de l’encàrrec que contenia la tasca a desenvolupar amb el seu grup classe, la qual es basava en la seva proposta inicial. Propostes sobre dissenyar festes i espectacles al carrer ambientats a l’Oest, gimcanes, balls de disfresses, reportatges i campanyes de difusió sobre Esplugues City, són algunes de les activitats que es varen encarregar als consellers i conselleres per treballar properament amb el seu grup classe.


Al final, el Regidor de Participació Ciutadana Eduard Sanz va concloure que les idees sorgides a les properes sessions amb els companys i companyes de l’aula serien clau a l’hora de dissenyar activitats originals i divertides per commemorar el 50è aniversari d’Esplugues City.

Si voleu saber amb més detall quins han estat els encàrrecs fets a cada escola, cliqueu aquí 
Per més fotografies cliqueu aquí

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ÚLTIMA SESSIÓ INTERCENTRES