Cinc propostes superen la primera selecció del Consell d'Infants per formar part de la Festa del Parc dels Torrents

La gimcana va ser l'activitat més votada a la sessió plenària del 10 de febrer

El Consell d'Infants es va tornar a reunir en sessió plenària el passat 10 de febrer amb la missió de fer una primera tria de cinc propostes del conjunt d'activitats suggerides pels escolars de 5è i 6è de primària per formar part del programa de la propera Festa del Parc dels Torrents.


La iniciativa més votada, per 63 consellers i conselleres, va ser la gimcana, una cursa de recorregut breu amb diferents obstacles. Les altres quatre activitats que, en aquesta segona fase, es treballaran a les aules són: jocs d'aigua, amb 30 vots; taller d'arqueologia, amb 24; concurs de gossos, amb 19; i concurs de talents, amb 12 vots.

En el Consell d'Infants d'Esplugues participen enguany els centres Can Vidalet, Prat de la Riba, Joan Maragall, Gras i Soler, Isidre Martí, Folch i Torres i Matilde Orduña. Com a novetat, l'alcaldessa, Pilar Díaz, ha visitat les escoles per comprovar de primera mà els avenços en la tasca encomanada en aquesta edició al Consell (el disseny d'una activitat per a la Festa del Parc dels Torrents), que, a més, disposa d'un pressupost concret, 1.000 euros, per organitzar la proposta.

La sessió del 10 de febrer va comptar amb la col·laboració dels tècnics i tècniques municipals de Cultura, Joventut, Infància i Esports, que van assessorar els nens i nenes sobre la viabilitat de les diferents propostes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog