El Consell d'Infants concreta les propostes per a la Festa del Parc dels Torrents

L'alcaldessa visita les escoles per conèixer les idees que es presentaran en 
sessió plenària el 10 de febrer 

Els nens i nenes de 5è i 6è de primària que participen en el Consell d'Infants d'Esplugues ja estan concretant les seves propostes per a la propera Festa del Parc dels Torrents, atenent a l'encàrrec que l'alcaldessa els va fer en l'acte de constitució. Pilar Díaz, com a novetat enguany, està visitant les diferents escoles que hi prenen part (Can Vidalet, Folch i Torres, Gras i Soler, Isidre Martí, Matilde Orduña, Joan Maragall i Prat de la Riba) per comprovar-ne els progressos.


Sessió de treball a l'Escola Prat de la Riba (6è)

Durant les pròximes setmanes, la quarta sessió de la programació del Consell d'Infants, que es desenvolupa a les aules, haurà de concloure amb l'elecció d'un parell d'idees per classe, a partir de mecanismes participatius que permeten als infants introduir-se en els procesos de la democràcia.

Les aportacions de cada grup seran defensades pels representants respectius, consellers i conselleres, a la sessió plenària convocada per al 10 de febrer, al Centre Municipal Puig Coca. Per a aquesta jornada, està prevista la presència de tècnics municipals que assessoraran els nens i nenes sobre la viabilitat dels seus suggeriment que, a més, han d'adaptar-se a  un pressupost de 1.000 euros.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ÚLTIMA SESSIÓ INTERCENTRES